Prive-ontvangst sauna

prive-ontvangst sauna
1/3

Prive te Gent

Hey ik ben natalie en ben bi ik verwen heel graag en word zelf ook graag verwend alles gebeurd respectvol en hygienne plus discretie gevraagd en geboden.
ik ontvang vrouwen en mannen ook koppels op kamer kan ook als je mij komt halen.prijsjes 15m 50e 30m 70e 45m 100e 1u 130e 1.5u 170e 2u 220e ....
op verplaatsing vragen naar prijsjes x
relaxing en genieten is wat je hier beleefd
bel me 0470019993
tot snel xxxjes

prive-ontvangst sauna

Joyce priveontvangst wommelgem met airco!

Hey lieverd, zin om te ontsnappen aan de realiteit? Dán ben je bij me aan het juiste adres. ik ontvang jou te wommelgem op motel in alle luxe : airco, douche en gratis parking! Ik ben een sensuele slanke jonge dertiger met lange rode haren, blauw groene kijkers schattig â cupje én een tikkeltje ondeugend. Een Afspraakje maken kan voor een halfuur, één of meerdere uren. Alle leuke gfe momenten mogelijk intiem steeds met condoom! Bereikbaar tussen 10uur & 23uur. Voor meer informatie of om me te ontmoeten Aarzel niét maar BEL me ! Opgelet sms wordt niet beantwoord! X Joyce