Knap gelegenheidskoppel zoekt leuke, slanke dame

Wij zijn een niet onknap gelegenheidskoppel (44 jaar) en wij genieten met volle teugen van elkaar. Etentje, wijntje, leuke gesprekken, veel lachen en uiteraard geweldige sex. Beiden slank/normaal , waarvan dame beetje bi-curious is en graag contact wil leggen met een leuke speelse, slanke vriendin. Man is erbij en deelt misschien in de passie maar het is voornamelijk vrouw-vrouw gericht. Graag reactie met een mailtje, foto's kunnen nadien... Als er een klik is kunnen we eens afspreken voor een drink, etentje en mayby... much more xxx

sexdating Dilsen-Stokkem

Eerste keer

Als iemand wil de eerste die mijn kont geneukt te worden,ik kan niet ontvangen,Ik kan ook je mannelijke hoer te zijn.

Grenzen verleggen

Ik zoek ontspanning tijdens de blok. Liefst een koppel waarvan de vrouw tussen 18 en 30 jaar is. ik ben 20jarige jongeman, sportief gebouwd, bruin haar en bruine ogen.Mijn lul is 21*6 cm. Ik doe niets met de man. Ik verwen enkel het vrouwtje.