Jong koppel gezocht voor eerste stapjes

Wij zijn een koppel van 32v en 35m waarvan het vrouwtje bischierig is en wilt experimenteren met een andere vrouw. De man is hetero. Daarom zoeken wij een een leuk jong koppel van maximaal 40 jaar om samen op ontdekking te gaan. De eerste keer zullen enkel de vrouwen met elkaar spelen. Hierna zien we wel...
Wij kunnen ontvangen en verplaatsen maar onze voorkeur gaat naar ontvangen. Liefst in het weekend. Stuur een reactie met duidelijke foto bij interesse.

Goed lezen aub!

Hallo,
Ik zoek een normaal fatsoenlijk koppel om eens mee af te spreken. Ik wil eens op ontdekking gaan met een andere vrouw, maar ik vind geen vrouw alleen. Daarom zoek ik een koppel dat akkoord gaat dat de man enkel toekijkt terwijl ik experimenteer met het vrouwtje.
Ik ben een 28 jarige jongedame, 168/62kg/Ccup. Bruin lang haar, bruine ogen.

Als je akkoord gaat, stuur dan een reactie met een foto. Ik wil voordat we afspreken ook eerst controleren over Skype dat iedereen is wie ze beweren.