Zoek die speld in deze hooiberg

Ik zoek die speld in de hooiberg hier op afspraakjes . Zal mezelf even voorstellen. Ik ben een jonge man 24jr sportief type die opzoek is naar een stel die iemand zoekt om een toffe vriendschap mee uit te bouwen met een plusje natuurlijk. Wat ik versta onder vriendschap is de klik tussen alle 3 waar ook toffe gesprekken kunnen plaats vinden alvorens sex en plezier. Het stel dat ik zoek kan me ontvangen . Brains ,klasse en openminded zijn is een dikke plus . Als je na het lezen nog vragen hebt of denkt dat is wat we zoeken. Stuur dan gerust een reactie. GRT

sexdating Heusden-Zolder
1/2

Geil Turks sletje voor dominante gasten met XL pik.

22 1m80 60kg slank onbehaard met kaal, proper kontje voor dominante top(s) met XL. Hou van pijpen, deepthroaten en lekker hard doorgepaald worden, ontvang niet. Max 30 jaar.

sexdating Heusden-Zolder

Zuigen?

Ik ben 23 jaar en zoek mannen die graag gepijpt worden. Kan ik heel goed en je mag spuiten waar je wil. Meer kan evt ook. Jij mag ook zuigen natuurlijk. Zoek iemand tot +-/40 jaar en uit de buurt. Kan soms ontvangen. Liefst beetje voller mag wel want ben zelf niet heel slank. Alleen niet bellen aub 0471 59 46 76

sexdating Heusden-Zolder
1/3

Koppel zoekt vrouw voor triotje

Ik 35 man 40 jaar mooi koppel zien jong uit ,Wij zoeken een vrouw met of zonder ervaring in triotjes liefst kaal geschoren hygiëne is heel belangrijk.

sexdating Heusden-Zolder
1/3

Discrete fun

Ik ben 23 jaar en zoek iemand om discreet mee af te spreken voor soft fun. Ik zoek tot een jaar of 40, discreet, verzorgd en niet te mager. Ook liefst niet te ver van mij verwijderd. Ik kan meestal wel ontvangen. Je mag me altijd sms'en of whatsapp, maar niet bellen aub 0471 59 46 76

sexdating Heusden-Zolder

Eerste keer

Wie wil in de buurt van Heusden-Zolder eens geneukt worden, mij pijpen of gepijpt worden? Ik ben nog 18 jaar en dit is mijn eerste keer dat ik mij introduceer in de sekswereld. Zelf ben ik heteroen top, maar experimenteren mag ook wel eens. Mijn stats: 180cm, 55kg, 17cm. Enkel in Heusden-Zolder, want gebrek aan rijbewijs! Mailen met afbeelding en tussen 18 en 25 jaar oud!

sexdating Heusden-Zolder

Zuigen

Wie moet ik onderdanig pijpen tot je mij onderspuit op gezicht of in mond? Tot ongeveer 35 jaar.

sexdating Heusden-Zolder

Pijpen

Ik zoek iemand bij wie ik mijn pijpskills mag verbeteren. Ik ben best onderdanig als ik zuig en wil dat je jouw zaad in mijn mondje spuit. Of facial. Meerdere manneke mag ook. Iemand interesse? Liefst niet te od.

Bi

Wie zuigt mijn pik leeg deze middag? Ik ben een 32j sportieve jongeman. Ben hygiënisch en netjes geschoren 14*6. Liefst in de buurt. Graag reactie met foto. Groetjes Tom