Sexdating jong zoekt ouder

Geil (on)erv neuk/lustslavinnetje gezocht

Hoi, ik ben een leuke, slanke, ervaren Dominant 43j, groot geschapen en uithouder. Ik zoek een onderdanige, lieve, leergierige meid/vrouw die voor veel open staat (letterlijk en figuurlijk ;-)
In onze vrije tijd wil ik je dan op voeden tot mijn neuk-orgasme-lustslavinnetje, voor alle sex en genot tot het uiterste..hoe verder hoe liever, mijn medische kennis helpt ons hierbij. Niet gericht op pijn.
Trefwoorden: opleiding, verwennen, sexuele onderdanigheid, bondage, spanking, training van squirten en fisten, kleding, medisch onderzoek, geil gedrag, speeltjes... en veel meer..
Wat we kunnen doen, wordt op voorhand besproken, alles binnen jou mogelijkheden en grenzen.
Je leeftijd en ervaring zijn onbelangrijk, wel uiterst discreet, lief en geil zijn..
Wil jij mijn nat lustslavinnetje worden?

Ik zoek vaste vriend

Ik zoek een vaste vriend van max. 60jaar die mij geregeld bij zijn thuis kan ontvangen.. Iemand die handig is en veel tijd heeft voor mij te helpen zou wel fijn zijn, ik knutsel nogal graag soms . Ik ben een rolstoelgebonde persoon die dus veel tijd heeft om samen leuke dingen te doen en met elkaar. Ik ben bot ingesteld intiem geschoren en wordt ook graag geneukt en zuig graag lang aan een lekkere kale pik.

sexdating jong zoekt ouder
1/2

Mag ik jou beffen?

Word je nooit gebeft, nog niet gebeft of al te lang geleden? Ik wil jou graag verwennen en lang likken. Jou laten genieten is wat ik wil doen. Leeftijd en uiterlijk niet van belang. Ik ben een jonge knappe man van 25 jaar, heb bruin haar, groene ogen, fijne snor en ben normaal gebouwd. 100% discretie. Ik zoek voor regelmatig bij klik, maar eenmalig is zeker mogelijk

sexdating jong zoekt ouder
1/3

Wie kant iets exstra gebruiken.

Dag ik ben verzorgde man 61j heb relatie en zoek een meisje vrouw die regelmatig met mij discreet wil afspreken voor zachte sex date zie graag vrouwtjes met kleine borsten en die graag tijdens date sexie lingerie en kleding dragen hoge hakken en laarzen vind ik ook mooi je krijgt van mij een exstra centje zakgeld er zijn genoeg vrouwen die het niet breed hebben daarom gun ik u dat graag regio Kempen .

Hallo ben verzorgde slanke lieve man op zoek naar een lange sexrelatie.niet allen sex maar ook eens gaan eten .terrasje.filmpje.reizen. ik zoek een verzorgde vrouw die houd van veel sex.graag een berichtje met fotootje tot vlug X

sexdating jong zoekt ouder

Jonge geile gast zoekt intiem contact

Hallo , ik ben een jonge gast van 20 jaar ben opzoek naar een spanende intieme date , het liefst een rijpere mature dame of een milf jongere meisjes ook welkom maar mature en milf hebben voorkeur...
dus leeftijd maakt niet uit !!

Wie weet

Hey daar alles goed met je ik ben een jonge gast van 25 met Marokkaanse origine en probeer via deze weg een spannend dame tegen te komen leeftijd en uiterlijk niet belangrijk als de klik er maar is ik kan verplaatsen en ontvangen heb een klein kot in gent en en wie weet als de klik er is tussen ons Kunnen we beetje gaan experimenteren Niks moet alles op zijn tempo ik kan altijd fototje doorsturen bij een reactie ben zeker Niet onknap en wie weet tot binnen kort groetjes mehdi Xxx

Bottom & trav beginner

Hallo
ik ben opzoek naar iemand waarmee/bij ik als bottom zou kunnen "dienen/zijn" . Daarnaast zou ik ook als travestiet willen beginnnen en het lijkt mij leuk/interessant om dit te doen voor iemand. Ben open minded, hou van nieuwe zaken uit te proberen.

Oudere dame

Hey ik ben een verzorgde respectvolle man 25 jaar . ik ben opzoek naar leuke verzorgde meid 40 tot 55 jaar om geregeld leuke hete uurtjes te beleven .. bestaat dat hier ? Mag ook getrouwde vrouw zijn .. graag enkel eerlijke reactie aubn

Koppel zoekt vaste verzorgde vriendin

Hey wij zijn een verzorgd slank lief koppel en zoeken een goede vaste vriendin voor heerlijk momenten.wij zijn van Antwerpen. Graag fotootje met telefoon dat we kunnen bellen en fakers dan uitsluit.graag voor vanavond of andere dagen.grts