sexdating Oost-Vlaanderen
1/2

Sexvriendinnetje gezocht(liefst vast) voor sexrelatie!

Hallo dames! Ik ben een man van 34j uit Sint-Lievens-Houtem (regio Gent). Ik kom net uit een sexrelatie van 6 maanden. Dit was de mooiste periode al van mijn leven. Spijtig genoeg is die relatie ten einde en ben ik nu op zoek naar een nieuw sexvriendinnetje voor samen te genieten!(liefst voor vast op regelmatig contact). Leeftijd speelt helemaal geen rol. Ik ben ook niet kieskeurig. Zolang het maar gezellig is en de sex is goed ben ik tevreden! Dames die net gelijk ik een man willen om samen mee te genieten en plezier te maken, reageer dan snel! Ik wacht op jou! Liefs Lieven XXX

Vraagje aan de dames

Zijn er geen dames die een ,triotje zien zitten met een koppel , wij zijn beide 38 , we horen het wel xxx

sexdating Oost-Vlaanderen

Cumlovers

Hoi, wij zijn een koppel met een rare fetisj. We zoeken iemand die een herkenbare naaktfoto van de dame hier wil onderspuiten en ons dan terugstuurt. Dat vind zij enorm geil.

sexdating Oost-Vlaanderen

Pijpen en spuiten

Zin om gepijpt te worden? Klaar komen doe je in men mondtje.

Sexvriendin XXXL

Man van 58j,1m67cm gezette lichaamsbouw zoekt dame 55+ en rond 1m60 maar liefst +110 kg want ik ben verzot op dikkere dames. Big girls you are beautiful !!!!! Liefst omg Laarne /Wetteren /Schellebelle/Wichelen. Bent U wie ik zoek of kent U iemand die daarvoor open staat (mag reeds in een relatie zijn) stuur dan mailtje

Campersex

Soms ben ik eens eenzaam op pad met mijn camper, dat zal morgenavond ook zo zijn, ik zoek gezelschap, een koppel of een vrouw mag ook reageren

Ik wil zo graag eens...

Ik wil alles wel eens gedaan hebben, wat ik tot nu toe geen kans voor kreeg was anaal, is er een stoute dame die dat zie zitten? Samen ontdekken, of leer je me alles erover?

sexdating Oost-Vlaanderen
1/2

Bruine jongen zoekt een (super)geile gast van maximum 25.

Hey

Ik ben black van 23 jaar oud. Ik zoek lekkere geile jongen die jonger zijn dan 25 jaar oud. 25!-jarigen zijn ook welkom. Ik zoek jongens met lijfgeur die naar vanzelfssprekende rozen(zweet) ruikt. Indien interesse, stuur een foto van je gezicht en van je lul erop. Ik zoek geen kak- en plasseks, alsook geen anale seks. Mijn lul is momenteel licht behaard. Toch begin ik me vaak te scheren.

Vrouw verwennen

Welke vrouw ( of koppel ) heeft zin om te ontdekken wat lekker is ?
Normaal gebouwde man met forse penis ,lang uithoudingsvermogen en respectvol karakter wil graag experimenteren

Ondeugende afspraakjes

Dag dames, Via deze weg zoek ik een discrete date, om samen (op regelmatige basis) eventjes alles te vergeten en van elkaar te genieten. Ik hou ervan een vrouw te verwennen, vooral lekker lang likken, kussen, knuffelen om nadien over te gaan naar heerlijk stomende sex. Hygiene en discretie zijn gevraagd en geboden. Wie ben ik? Ik ben een 37 jarige man, groot (1m94) en slank. Ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Wie ben jij? Een leuke vrouw die weet wat ze wil, iemand die net als ik even de dagelijkse sleur wil doorbreken, iemand die ook iets te zeggen heeft en vooral iemand die kan genieten. Een foto kan je altijd krijgen als je me iets over jezelf kan vertellen. Misschien tot later. Dikke kus x

Wie

Hoi

Heb je advertentie gelezen. Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Marco, omgeving Waasland. Ik ben begin 40 en heb kort donker haar, groen bruine ogen, 1.82 groot, noch baard noch snor, geen panlat, verzorgd, hogeropgeleid en ambetenaar. Via deze weg ben ik op zoek naar iemand eerlijk en verzorgd. Foto kan na gesprek. Stuur geen direct wegens fake hier.
Mvg

Koppel zoekt koppel

Hallo, wij zijn een koppel, zij bi,42j,slank en 1m65, hij 54j, bi-nieuwsgierig 1m68 beide intiem geschoren uit regio Aalst,en zijn op zoek naar een goed voorkomend koppel tussen 35 en 55 jaar waarvan vrouw zeker bi is of bi-koppel zijn. Vrouw moet slank zijn. Hygiëne zeer belangrijk,liefst vast koppel met regelmatig vriendschappelijk contact.Wij nodigen graag bij ons thuis uit, en samen met drankje is alles bespreekbaar, intieme sex tussen man en vrouw enkel met eigen partner, al de rest geen probleem.Wij zoeken koppel waar we ook vriendschappelijk inhoudende gesprekken kunnen mee voeren op regelmatige basis. Zijn jullie zo en koppel, dan horen wij het heel graag, stuur gerust een mail en stel je even voor, jullie krijgen zeker antwoord van ons. hopelijk tot heel binnenkort C & S

sexdating Oost-Vlaanderen
1/3

Zoek een oudere vrouw die jongere man wil

Ben man 39 uit Gent al een geruime tijd alleen zou graag via hier een leuke oudere vrouw vinden die wel van een jongere man kan genieten . Wie ik ben een lieve eerlijke spontaan levenslustig viriele man . Als je interesse hebt laat gerust een berichtje achter hopelijk tot gauw groetjes

Jonge student zoekt dame

Ik ben Stijn, zit op kot in Gent en ben 20jaar.
Ik zoek een dame en de leeftijd maakt niet uit.