Wie bied zijn vrouw/vriendin eens eenmalig aan als hoertje!?

Ben wat oudere weduwnaar van 66. Welke man wil zijn vrouw/vriendin eens eenmalig verhuren als goedkoop hoertje aan oudere man? Wij komen een bedrag overeen, je brengt haar bij mij en ontvangt afgesproken bedrag. En komt haar na een uurtje weer oppikken.

sexdating Vlaams-Brabant

Westende

Hallo wie wil volgend week in Westende mijn piet pijpen mmmmm

Zoek ondeugende vrouw

Ik, 64 jaar, jong van hart en nog volop aan het werk zoek een ondeugende vrouw om lekker ongeremd te genieten van een taboeloze ontmoeting. Respect en discretie zijn een must. Voor de rest kan en mag alles voor mij.
grtjs

Op zoek...niet eenmalig ( FWB

Wij zoeken een koppel voor vriendschap en iets meer.Wij zijn een koppel dat graag naar bioscoop gaan ,eens iets gaan drinken of iets gaan eten enzo... Maar wij zijn ook een koppel dat houd van zachte erotiek,wij zoeken een koppel om full partner ruil te doen apart kamers maar lekker betasten,strelen voelen en verwennen door de ander zijn partner. Discretie en hygiëne gewenst Eerst een leuk gesprek met ons vier en zien dat er een klik is. Als jullie hier iets voor voelen geef dan een seintje.met wat uitleg en een foto wie weet tot snel

sexdating Vlaams-Brabant

Jonge sportieve man op zoek naar leuke FWB

Ik ben een goed uitziende, sportieve, single man van 29 en ik ben op zoek naar leuke vrouwen in de regio voor seks. Regelmatig contact heeft de voorkeur, maar eenmalig kan natuurlijk ook. Ik kan eventueel ook ontvangen in het centrum van Leuven. Ik ben hoog opgeleid, een niet-roker, 1.83m lang en groot geschapen (18cm). Leeftijd is geen issue, zolang er maar een klik is :) Dus dames, stuur gerust een berichtje! (of kik: leuven1989)

Pijpslet

Waar moet ik zijn om je volle ballen leegmaken

Pijpslet

Wie mag ik morgen avond komen leegpijpen

Sleur

Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een man die mij wil verwennen terwijl mijn vriend toekijkt. Liefst een iets oudere man die genoeg ervaring heeft om te weten wat een vrouw graag heeft.

Ik wil pijpen

Wie mag ik komen leeg pijpen

Ervaren sympathieke bi man gezocht

Hey, ik zoek een vaste bi vriend voor een extra relatie, open en eerlijk maar alles kan. Regelmatige dates en hechte vriendschap. Huisvriend voor koppel mag ook. Hygiene aub. Discretie gewaarborgd. Alle leeftijden

Geile senior

Welk koppel laat me al masturberend kijken of meedoen ik verplaats en heb geen taboes kan ook naakt klusjes doen

sexdating Vlaams-Brabant
1/3

Leuke date morgenavond??

Hebben jullie zin in een taboeloze date waarbij veel kan en mag met respect voor elkaars grenzen en wensen. Staan bij jullie ook hygiëne, discretie, wederzijds respect en genot in het woordenboek. Kunnen jullie je donderdagavond nog vrijmaken? Dan hebben wij misschien een match voor een zalige triodate. Ik ben 41j 1m90 en normaal gebouwd en zoek een spontaan koppel. Liefst geen allesdaters, dit ben ik ook niet. Skypecontact of kik kan en indien echt interesse kan herkenbare foto. Hopelijk tot donderdag. Ik kan ontvangen xxx

sexdating Vlaams-Brabant
1/2

Leuke date morgenavond

Heb je zin in een taboeloze date waarbij veel kan en mag met respect voor elkaars grenzen en wensen. Staat bij jou ook hygiëne, discretie, wederzijds respect en genot in het woordenboek. Kan je je donderdagavond nog nog vrijmaken? Dan hebben wij misschien een match voor een zalige date die hopelijk kan uitgroeien tot een leuke fwb relatie zonder verdere verplichtingen. Ik ben 41j 1m90 en normaal gebouwd en zoek een spontane vrouw. Liefst geen allesdater. Dat ben ik ook niet. Skypecontact kan en indien echt interesse kan herkenbare foto. Xx